Translation missing: nb.accessibility.skip_to_text

Om Oss

Hvem er Sparxwear? 

Vår visjon er å inspirere og støtte en aktiv og sunn livsstil gjennom våre produkter og vår filosofi.

Sparxwear representerer mer enn bare et merke; det er et resultat av en personlig reise og et ønske om å dele en positiv forandring med verden. Vår grunnlegger, Aleksander, har vært gjennom sine egne utfordringer og står som et levende bevis på kraften av bevegelse og positivt fokus.

Vårt selskap ble grunnlagt på prinsippene om lidenskap, kvalitet og engasjement for våre kunder. Vi er en sammensveiset gruppe dedikerte enkeltpersoner som tror på verdien av å finne ens indre gnist og la den drive til suksess.

Gjennom vårt utvalg av treningsklær og tilbehør ønsker vi å være mer enn bare et merke. Vi ønsker å være en støttende partner i din reise mot en sunnere og mer positiv livsstil. Våre produkter er designet med tanke på funksjonalitet, komfort og stil, slik at du kan prestere på ditt beste uansett aktivitet.

Vi tror på å skape en fellesskapsfølelse gjennom våre produkter og tjenester. Gjennom våre sosiale medieplattformer, arrangementer og samarbeid med trenings- og helseeksperter, ønsker vi å inspirere og motivere våre kunder til å nå sine mål.

Ved å velge Sparxwear, velger du ikke bare et kvalitetsprodukt, men også et fellesskap som støtter din reise mot velvære og suksess. Vi er stolte av å være en del av din reise, og vi ser frem til å fortsette å inspirere og motivere deg til å nå nye høyder.

Velkommen til Sparxwear - hvor din suksess er vår lidenskap.Om oss


Adresse: Vorsetvegen 21 7070 Bosberg Trondheim Norge
E-post: kontakt@sparxwear.no
Kontaktskjema : Ta kontakt https://sparxwear.no/pages/kontakt
Telefon : +47 46 66 78 19
Selskapsnavn : Sparxwear AS
Firmanummer: 930954128
Skatteregistreringsnummer: 930954128
Kundeservice: mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 21.00.