Translation missing: nb.accessibility.skip_to_text

Angrerett/Retur

Denne returpolicyen er gyldig for landene: Norge

Du har rett til å returnere [30 dager] etter ankomsten av bestillingen din.

Produktene kan enkelt returneres.

De faktiske returkostnadene dekker Sparxwear AS. Dette gjelder både ved misfornøyde produkter samt et deffect-mottatt produkt.

Med de fleste pakker er returetikettene i esken, hvis dette ikke er tilfelle send oss ​​en e-post på kontakt@sparxwear.no, så sender vi dem digitalt. Du kan deretter skrive dem ut og legge dem i returpakken.

Merk: kun produkter i NY* tilstand kan returneres, vi forbeholder oss retten til å nekte retur med bruksspor.
*Ny = Dette er uåpnede produkter i originalemballasjen og produkter som aldri har vært brukt.

Når vi har mottatt og bekreftet returen din, vil du få refusjonen innen [10 virkedager] ved å bruke betalingsmåten du brukte da du bestilte.

Vi overholder alle relevante lover angående returer og refusjoner.

Vi forbeholder oss retten til å endre retningslinjene våre for retur og refusjon når som helst for å overholde gjeldende juridiske krav.

Hvis returen din godtas, sender vi deg en retur fraktetikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer som sendes tilbake til oss uten først å ha bedt om retur vil ikke bli akseptert.


Skader og problemer
Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer eller gavekort.

Utvekslinger
Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker er å returnere varen du har, og når returen er akseptert, foreta et separat kjøp for den nye varen.

Toll

MVA er inkludert, og vi har tatt oss av fortollingen, så prisen du ser er prisen du betaler. Ingen ekstra avgifter vil bli lagt til. 


Refusjoner

Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen din, og gi deg beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis godkjent, vil du bli refundert automatisk på den opprinnelige betalingsmåten din innen 10 virkedager. Husk at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet også behandler og posterer refusjonen.
Hvis det har gått mer enn 15 virkedager siden vi har godkjent returen din, vennligst kontakt oss på kontakt@sparxwear.no

EU 14 dagers avkjølingsperiode
Til tross for ovenstående, hvis varene sendes til EU, har du rett til å kansellere eller returnere bestillingen din innen 14 dager, uansett årsak og uten begrunnelse. Som ovenfor må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset.
Om oss


Adresse: Vorsetvegen 21 7070 Bosberg Trondheim Norge
E-post: kontakt@sparxwear.no
Kontaktskjema : Ta kontakt https://sparxwear.no/pages/kontakt
Telefon : +47 46 66 78 19
Selskapsnavn : Sparxwear AS
Firmanummer: 930954128
Skatteregistreringsnummer: 930954128
Kundeservice: mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 21.00.